DIRECTEUR

Dries De Rycke
050/316322
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BELEIDSONDERSTEUNING

Kathelijne Debackere (kathelijne.debackere@basisschoolzandstraat.be)

KLEUTERONDERWIJS

Zandstraat
K1A         Heleen Orroi (heleen.orroi@basisschoolzandstraat.be)
K1C         Marlies Clement (marlies.clement
@basisschoolzandstraat.be)
K2A         Kathelijne Debackere (kathelijne.debackere@basisschoolzandstraat.be)
K2C         Isabelle Mortier (isabelle.mortier@basisschoolzandstraat.be)
K3A         Sofie Debruyne ( sofie.debruyne@basisschoolzandstraat.be)
K3C         Lies Gernaey ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)               

Lenteweelde
K1b         Valerie Casteleyn (valerie.casteleyn
@basisschoolzandstraat.be)
K2b+K3b  Kristien Janssens (kristien.janssens
@basisschoolzandstraat.be)
               

Bewegingsopvoeding
Musha Vervaecke (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Zorg 
Sofie Coucke (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Extra
Giverny Vanderstraeten ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Benjamin Vandaele ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Eline Letten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

LAGER ONDERWIJS

Zandstraat
1A         Martine Goutry (martine.goutry
@basisschoolzandstraat.be)
1B         Jessie Deforche (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
2A         Freuke De Clercq (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
             
3A         Rita Sanders (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
3b         Leen Opstaele (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
4A         Silke Lambert (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
            Tieu Deblieck (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
4b         Koen Jonckheere (koen.jonckheere@basisschoolzandstraat.be)
5A         Mieke Vanroose (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
5B         Ine Devriendt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
6A         Charlotte Verschaeve (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
6B         Bart Claeys (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)             

Zorg

Hilde Maréchal ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Sofie Coucke (sofie.coucke@basisschoolzandstraat.be)
Tieu Deblieck (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Sven Cnudde (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Preventie
Sven Cnudde (sven.cnudde
@basisschoolzandstraat.be)

Kinderverzorgster

Corine Vanbesien (corine.vanbesien@basisschoolzandstraat.be)
Katarina Butkova (katarina.butkova@basisschoolzandstraat.be)

ICT-coördinator
Joost Vercaemst (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Lichamelijke opvoeding
Lutgart Stroobandt (lut.stroobandt
@basisschoolzandstraat.be)
Florence Van Den Driessche (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Ruth Rommel ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Administratieve bedienden
Anne-Marie Cornette (secretariaat
@basisschoolzandstraat.be)
Sophie Joos (secretariaat
@basisschoolzandstraat.be)
Isabelle Beyen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Line Pauwels 
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)