L6 zet de VR-bril op

Met de ‘donkere dagen’ in zicht zet onze school de komende weken maximaal in op verkeersveiligheid. Zien en gezien worden, daar draait het om in het verkeer. En neen de leerlingen van L6 bekeken het niet door een roze bril, maar zetten een heuse VR-bril op. Ze waagden zich virtueel als fietser in het drukke verkeer. De leerlingen vulden ook een keuringskaart in voor hun eigen fiets. Is die helemaal in orde? Werken de lichten en de remmen? Een goede voorbereiding op de grote fietscontrole in onze lagere school, gepland op 12 oktober. Dit in samenwerking met de wijkagent en onze ouderraad. Na de herfstvakantie start de actie Helm op fluo top. Fluohesje aan en veilig de baan op!

Dinsdag 26 oktober: selectief oudercontact voor lager

woensdag 27 oktober: senseomomentje in Lenteweelde (van 8u.15 tot 8u.45)

Herfstvakantie van maandag 1 tot en met zondag 7 november

De fotograaf komt op dinsdag 9 november langs voor individuele foto's