Chromebooks voor vijf en zes

Het schooljaar komt stilaan op kruissnelheid en dat is dus werken geblazen! Op vraag en met steun van onze minister kregen alle leerlingen van vijfde en zesde leerjaar een chromebook toegewezen. Gratis en voor niets. Binnenkort kunnen kinderen uit de derde graad naschoolse typlessen volgen. Ook in de andere leerjaren zetten we volop in op verdere digitalisering (chromebooks, iPads, digiborden, …)

Dinsdag 25 januari: kom- en kijkvoormiddag voor instappende peuters in Zandstraat en Lenteweelde gaat omwille van coronamaatregelen niet door

Dinsdag 8 februari, 19u.45: ouderraad

Vrijdag 11 februari: groeirapport voor de lagere school

Dinsdag 22 februari: kom- en kijkvoormiddag voor instappende peuters in Zandstraat en Lenteweelde

Krokusvakantie: van 28 februari tot en met 6 maart