Broederlijk delen

Corona houdt ons écht niet tegen: wij willen de campagne van Broederlijk Delen ook dit jaar ontdekken.

Centraal in de campagne staat het verhaal van Christopher uit Congo. Hij vertelt een ‘deelverhaal’ uit zijn eigen leefomgeving. Het verhaal van sterke mama’s. Het doet ons nadenken over wat wij in onze school met anderen kunnen delen.

Dinsdag 2 maart organiseren we het  SOLIDARITEITSONTBIJT. We ontbijten samen in de eigen klas, met lekker brood en heerlijke producten van de Wereldwinkel.

Na de middag spelen we het ‘grote deelspel’ met alle kinderen samen. Op die manier wordt delen iets vanzelfsprekend.

Maandag 6 september: opstart van de naschoolse sportactiviteiten

Dinsdag 7 september, 19 uur: infoavond kleuter Zandstraat en Lenteweelde

Dinsdag 21 september, 19u.45: ouderraad voor ouders Zandstraat en Lenteweelde. In refter Zandstraat. Bereikbaar via Gistelse Steenweg 146A

Woensdag 22 september: infovoormiddag in eerste leerjaar

Op vrijdag 1 oktober (pedagogische studiedag voor de leerkrachten) en maandag 4 oktober (vrije dag) is er geen school.