Broederlijk delen

Corona houdt ons écht niet tegen: wij willen de campagne van Broederlijk Delen ook dit jaar ontdekken.

Centraal in de campagne staat het verhaal van Christopher uit Congo. Hij vertelt een ‘deelverhaal’ uit zijn eigen leefomgeving. Het verhaal van sterke mama’s. Het doet ons nadenken over wat wij in onze school met anderen kunnen delen.

Dinsdag 2 maart organiseren we het  SOLIDARITEITSONTBIJT. We ontbijten samen in de eigen klas, met lekker brood en heerlijke producten van de Wereldwinkel.

Na de middag spelen we het ‘grote deelspel’ met alle kinderen samen. Op die manier wordt delen iets vanzelfsprekend.

Woensdag 5 mei: infovoormiddag voor ouders derde kleuter Zandstraat en Lenteweelde rond overgang naar eerste leerjaar gaat niet door (omwille van de coronamaatregelen)

Dinsdag 11 mei: kom- en kijkvoormiddag voor instappende peutertjes in de Zandstraat en in Lenteweelde (onder voorbehoud coronamaatregelen)

Er is geen school op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 mei (pedagogische studiedag voor leerkrachten en verlengd Hemelvaartweekend)

Er is geen school op maandag 24 mei (Tweede Pinksteren) en dinsdag 25 mei (lesvrije dag)