Advent

De eindejaarsweken van 2020 zullen we niet snel vergeten. De corona-maatregelen vragen flexibiliteit van groot en klein. De traditionele familiefeesten met heel veel mensen, moeten we wellicht een beetje bijstellen. Maar misschien zal de échte kerstvrede dit jaar juist een tikkeltje meer voelbaar zijn. Ook bij ons in de basisschool. Want wij willen de samen-tegen-armoede-campagne van Welzijnszorg vertalen naar onze kinderen via het project ‘Een (t)huis met een hart’. Op maat van kinderen gaan we op zoek hoe onze thuis, onze buurt,… een plek wordt waar mensen graag en goed samenleven. Hartelijkheid zal heel zeker broodnodig zijn.
De ‘warmste week’ laten we naar goede gewoonte niet zomaar voorbijgaan. Wij willen samen het verschil maken voor mensen die ons ‘duwtje in de rug’ nodig hebben. Wij denken aan onze buren, mensen uit WZC, onze familie, gedetineerden, verpleegkundigen,… We steunen hen op heel veel verschillende manieren: kerstkaartjes versturen, tekeningen maken, kerstpakketjes samenstellen,…
Het wordt de warmste ‘warmste week’ ooit!
We wensen jullie een hartverwarmende, warme, rustige en vredige kersttijd toe.

Donderdagnamiddag 2 december: de sint bezoekt Lentweelde en de Zandstraat (volledig in openlucht en per klas)

Dinsdag 21 december: om 9 uur kom- en kijkmomentje in de Zandstraat en om 10u.30 in Lenteweelde

Donderdag 23 december: sponsorloop in de Zandstraat ten voordele van Huizen van Vrede

Woensdag 24 december: de vakantie start 's middags. Kakelbont organiseert opvang in de namiddag