Advent

De eindejaarsweken van 2020 zullen we niet snel vergeten. De corona-maatregelen vragen flexibiliteit van groot en klein. De traditionele familiefeesten met heel veel mensen, moeten we wellicht een beetje bijstellen. Maar misschien zal de échte kerstvrede dit jaar juist een tikkeltje meer voelbaar zijn. Ook bij ons in de basisschool. Want wij willen de samen-tegen-armoede-campagne van Welzijnszorg vertalen naar onze kinderen via het project ‘Een (t)huis met een hart’. Op maat van kinderen gaan we op zoek hoe onze thuis, onze buurt,… een plek wordt waar mensen graag en goed samenleven. Hartelijkheid zal heel zeker broodnodig zijn.
De ‘warmste week’ laten we naar goede gewoonte niet zomaar voorbijgaan. Wij willen samen het verschil maken voor mensen die ons ‘duwtje in de rug’ nodig hebben. Wij denken aan onze buren, mensen uit WZC, onze familie, gedetineerden, verpleegkundigen,… We steunen hen op heel veel verschillende manieren: kerstkaartjes versturen, tekeningen maken, kerstpakketjes samenstellen,…
Het wordt de warmste ‘warmste week’ ooit!
We wensen jullie een hartverwarmende, warme, rustige en vredige kersttijd toe.

Vrijdag 12 februari: Dikke Truiendag. Extra pull aan!

Vrijdag 12 februari: groeirapport voor de lagere school

Krokusvakantie van 15 tot 19 februari 2021

Woensdag 10 maart: wij staan samen even stil bij het overlijden van juf Kathelijne precies één jaar geleden

Dinsdag 30 maart: selectief oudercontact lagere school