Advent

De eindejaarsweken van 2020 zullen we niet snel vergeten. De corona-maatregelen vragen flexibiliteit van groot en klein. De traditionele familiefeesten met heel veel mensen, moeten we wellicht een beetje bijstellen. Maar misschien zal de échte kerstvrede dit jaar juist een tikkeltje meer voelbaar zijn. Ook bij ons in de basisschool. Want wij willen de samen-tegen-armoede-campagne van Welzijnszorg vertalen naar onze kinderen via het project ‘Een (t)huis met een hart’. Op maat van kinderen gaan we op zoek hoe onze thuis, onze buurt,… een plek wordt waar mensen graag en goed samenleven. Hartelijkheid zal heel zeker broodnodig zijn.
De ‘warmste week’ laten we naar goede gewoonte niet zomaar voorbijgaan. Wij willen samen het verschil maken voor mensen die ons ‘duwtje in de rug’ nodig hebben. Wij denken aan onze buren, mensen uit WZC, onze familie, gedetineerden, verpleegkundigen,… We steunen hen op heel veel verschillende manieren: kerstkaartjes versturen, tekeningen maken, kerstpakketjes samenstellen,… 
Het wordt de warmste ‘warmste week’ ooit!
We wensen jullie een hartverwarmende, warme, rustige en vredige kersttijd toe. 

 

 

Sint-Lodewijkscollege

Basisschool Zandstraat
Zandstraat 69 / Gistelsesteenweg 146A

bezoek hier de afdeling Zandstraat


Lenteweelde
Jan Breydellaan 56 

bezoek hier de wijkafdeling Lenteweelde

Telefoon: 050/31 63 22
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zandstraat

Lenteweelde


ouderrraad

In de kijker

Woensdag 5 mei: infovoormiddag voor ouders derde kleuter Zandstraat en Lenteweelde rond overgang naar eerste leerjaar gaat niet door (omwille van de coronamaatregelen)

Dinsdag 11 mei: kom- en kijkvoormiddag voor instappende peutertjes in de Zandstraat en in Lenteweelde (onder voorbehoud coronamaatregelen)

Er is geen school op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 mei (pedagogische studiedag voor leerkrachten en verlengd Hemelvaartweekend)

Er is geen school op maandag 24 mei (Tweede Pinksteren) en dinsdag 25 mei (lesvrije dag)

Zaterdagvoormiddag 29 mei: opendeurdag voor nieuwe ouders in kleuter en eerste leerjaar (enkel toegankelijk met voorinschrijving)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek op deze site