Voorleesweek

Voorlezen en voorgelezen worden, dat is dé ideale activiteit voor heel veel gezellige momenten in de klas én thuis.

Tijdens de voorleesweek van 21 t.e.m. 29 november zet de organisatie ‘Iedereen Leest’ het belang van voorlezen in de kijker.

Op school worden er die week in alle veiligheid veel spannende, toffe, avontuurlijke en fantasierijke verhalen voorgelezen. Misschien kan je als ouder hierbij aansluiten, en een XL-verhaaltje voor het slapengaan vertellen? Voorleesplezier gegarandeerd!

Maandag 6 september: opstart van de naschoolse sportactiviteiten

Dinsdag 7 september, 19 uur: infoavond kleuter Zandstraat en Lenteweelde

Dinsdag 21 september, 19u.45: ouderraad voor ouders Zandstraat en Lenteweelde. In refter Zandstraat. Bereikbaar via Gistelse Steenweg 146A

Woensdag 22 september: infovoormiddag in eerste leerjaar

Op vrijdag 1 oktober (pedagogische studiedag voor de leerkrachten) en maandag 4 oktober (vrije dag) is er geen school.