Voorleesweek

Voorlezen en voorgelezen worden, dat is dé ideale activiteit voor heel veel gezellige momenten in de klas én thuis.

Tijdens de voorleesweek van 21 t.e.m. 29 november zet de organisatie ‘Iedereen Leest’ het belang van voorlezen in de kijker.

Op school worden er die week in alle veiligheid veel spannende, toffe, avontuurlijke en fantasierijke verhalen voorgelezen. Misschien kan je als ouder hierbij aansluiten, en een XL-verhaaltje voor het slapengaan vertellen? Voorleesplezier gegarandeerd!

Woensdag 5 mei: infovoormiddag voor ouders derde kleuter Zandstraat en Lenteweelde rond overgang naar eerste leerjaar gaat niet door (omwille van de coronamaatregelen)

Dinsdag 11 mei: kom- en kijkvoormiddag voor instappende peutertjes in de Zandstraat en in Lenteweelde (onder voorbehoud coronamaatregelen)

Er is geen school op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 mei (pedagogische studiedag voor leerkrachten en verlengd Hemelvaartweekend)

Er is geen school op maandag 24 mei (Tweede Pinksteren) en dinsdag 25 mei (lesvrije dag)