We steken een tandje bij

Na de verlengde herfstvakantie (die duurt tot en met zondag 15 november) schakelt de school over op code oranje. Dit wil zeggen dat ouders het schoolterrein niet meer mogen betreden en dat ons ‘oudercirculatieplan’ in werking treedt:

-          de opvang van Kakelbont is enkel nog bereikbaar via de ingang Zandstraat

-          het ophalen van kleuters gebeurt eveneens via de ingang Zandstraat

-          de kinderen lager gebruiken de ingangspoort langs de Gistelse Steenweg.

De meeste naschoolse activiteiten, alsook het zwemmen gaan niet meer door. Een warme maaltijd bestellen blijft wel mogelijk. Voor kinderen die in quarantaine gaan (als iemand uit het gezin positief test) voorzien we afstandsonderwijs. Zieke kinderen blijven thuis. Samen krijgen we dit virus klein!

Donderdag 24 juni: oudercontact lager en afscheid zesde leerjaar

Vrijdag 24 juni grote sprong K3 Zandstraat en dinsdag 29 juni grote sprong K3 Lenteweelde

Dinsdag 29 juni: gezamenlijke picknick met kleuter en lager

Dinsdagavond 29 juni: start zomervakantie. Kakelbont start vanaf woensdag 30 juni met de vakantieopvang