We steken een tandje bij

Na de verlengde herfstvakantie (die duurt tot en met zondag 15 november) schakelt de school over op code oranje. Dit wil zeggen dat ouders het schoolterrein niet meer mogen betreden en dat ons ‘oudercirculatieplan’ in werking treedt:

-          de opvang van Kakelbont is enkel nog bereikbaar via de ingang Zandstraat

-          het ophalen van kleuters gebeurt eveneens via de ingang Zandstraat

-          de kinderen lager gebruiken de ingangspoort langs de Gistelse Steenweg.

De meeste naschoolse activiteiten, alsook het zwemmen gaan niet meer door. Een warme maaltijd bestellen blijft wel mogelijk. Voor kinderen die in quarantaine gaan (als iemand uit het gezin positief test) voorzien we afstandsonderwijs. Zieke kinderen blijven thuis. Samen krijgen we dit virus klein!

Donderdag 10 december: digitaal oudercontact K3. Andere kleuterklassen volgen in januari of februari

Dinsdag 15 december, 17u.15: kom- en kijkdag voor instappende peutertjes (na de kerstvakantie) of belangstellende nieuwe ouders

Donderdag 17 december: rapporten + oudercontact (digitaal)  in de lagere school

Kerstvakantie van 21 december tot en met zondag 3 januari