We steken een tandje bij

Na de verlengde herfstvakantie (die duurt tot en met zondag 15 november) schakelt de school over op code oranje. Dit wil zeggen dat ouders het schoolterrein niet meer mogen betreden en dat ons ‘oudercirculatieplan’ in werking treedt:

-          de opvang van Kakelbont is enkel nog bereikbaar via de ingang Zandstraat

-          het ophalen van kleuters gebeurt eveneens via de ingang Zandstraat

-          de kinderen lager gebruiken de ingangspoort langs de Gistelse Steenweg.

De meeste naschoolse activiteiten, alsook het zwemmen gaan niet meer door. Een warme maaltijd bestellen blijft wel mogelijk. Voor kinderen die in quarantaine gaan (als iemand uit het gezin positief test) voorzien we afstandsonderwijs. Zieke kinderen blijven thuis. Samen krijgen we dit virus klein!

Vrijdag 12 februari: Dikke Truiendag. Extra pull aan!

Vrijdag 12 februari: groeirapport voor de lagere school

Krokusvakantie van 15 tot 19 februari 2021

Woensdag 10 maart: wij staan samen even stil bij het overlijden van juf Kathelijne precies één jaar geleden

Dinsdag 30 maart: selectief oudercontact lagere school