We steken een tandje bij

Na de verlengde herfstvakantie (die duurt tot en met zondag 15 november) schakelt de school over op code oranje. Dit wil zeggen dat ouders het schoolterrein niet meer mogen betreden en dat ons ‘oudercirculatieplan’ in werking treedt:

-          de opvang van Kakelbont is enkel nog bereikbaar via de ingang Zandstraat

-          het ophalen van kleuters gebeurt eveneens via de ingang Zandstraat

-          de kinderen lager gebruiken de ingangspoort langs de Gistelse Steenweg.

De meeste naschoolse activiteiten, alsook het zwemmen gaan niet meer door. Een warme maaltijd bestellen blijft wel mogelijk. Voor kinderen die in quarantaine gaan (als iemand uit het gezin positief test) voorzien we afstandsonderwijs. Zieke kinderen blijven thuis. Samen krijgen we dit virus klein!

Woensdag 5 mei: infovoormiddag voor ouders derde kleuter Zandstraat en Lenteweelde rond overgang naar eerste leerjaar gaat niet door (omwille van de coronamaatregelen)

Dinsdag 11 mei: kom- en kijkvoormiddag voor instappende peutertjes in de Zandstraat en in Lenteweelde (onder voorbehoud coronamaatregelen)

Er is geen school op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 mei (pedagogische studiedag voor leerkrachten en verlengd Hemelvaartweekend)

Er is geen school op maandag 24 mei (Tweede Pinksteren) en dinsdag 25 mei (lesvrije dag)