'...liefst samen'

Eén gedachte uit de voorbije corona-maanden zal ons altijd bijblijven: in onze basisschool willen alle kinderen en het hele team liefst SAMEN bezig zijn. Alleen zijn -elk in zijn kot- is niet fijn. Dat hebben we ervaren. Daarom genieten we dit jaar een tikkeltje extra van alles wat we doen in onze school, in onze klas.
We willen samen dromen, ontdekken, leren, spelen, luisteren, zingen, fantaseren,… en nog heel veel meer. Neem binnenkort zeker eens een kijkje in onze inkom. Daar zie je beelden van elke klas.
Noor, Renee, Karo, Lily, Marieke en Anse vertelden het tijdens de verrekijker: ‘Samen is het zoveel leuker’. Hun toneeltje was meteen het begin van een leuke doorschuifnamiddag in de klassen van de lagere school.
De kinderen van het vijfde leerjaar zorgden traditiegetrouw voor hét perfecte themadansje. Er zit pit in! Zo hebben we het graag, want ook dansen, doen we liefst SAMEN.

Sint-Lodewijkscollege

Basisschool Zandstraat
Zandstraat 69 / Gistelsesteenweg 146A

bezoek hier de afdeling Zandstraat


Lenteweelde
Jan Breydellaan 56 

bezoek hier de wijkafdeling Lenteweelde

Telefoon: 050/31 63 22
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zandstraat

Lenteweelde


ouderrraad

In de kijker

Donderdag 10 december: digitaal oudercontact K3. Andere kleuterklassen volgen in januari of februari

Dinsdag 15 december, 17u.15: kom- en kijkdag voor instappende peutertjes (na de kerstvakantie) of belangstellende nieuwe ouders

Donderdag 17 december: rapporten + oudercontact (digitaal)  in de lagere school

Kerstvakantie van 21 december tot en met zondag 3 januari

Dinsdagvoormiddag 26 januari: kom- en kijkdag in de peuterklassen (instappertjes op 1 februari en belangstellende nieuwe ouders)

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek op deze site