'...liefst samen'

Eén gedachte uit de voorbije corona-maanden zal ons altijd bijblijven: in onze basisschool willen alle kinderen en het hele team liefst SAMEN bezig zijn. Alleen zijn -elk in zijn kot- is niet fijn. Dat hebben we ervaren. Daarom genieten we dit jaar een tikkeltje extra van alles wat we doen in onze school, in onze klas.
We willen samen dromen, ontdekken, leren, spelen, luisteren, zingen, fantaseren,… en nog heel veel meer. Neem binnenkort zeker eens een kijkje in onze inkom. Daar zie je beelden van elke klas.
Noor, Renee, Karo, Lily, Marieke en Anse vertelden het tijdens de verrekijker: ‘Samen is het zoveel leuker’. Hun toneeltje was meteen het begin van een leuke doorschuifnamiddag in de klassen van de lagere school.
De kinderen van het vijfde leerjaar zorgden traditiegetrouw voor hét perfecte themadansje. Er zit pit in! Zo hebben we het graag, want ook dansen, doen we liefst SAMEN.

Donderdag 10 december: digitaal oudercontact K3. Andere kleuterklassen volgen in januari of februari

Dinsdag 15 december, 17u.15: kom- en kijkdag voor instappende peutertjes (na de kerstvakantie) of belangstellende nieuwe ouders

Donderdag 17 december: rapporten + oudercontact (digitaal)  in de lagere school

Kerstvakantie van 21 december tot en met zondag 3 januari