'...liefst samen'

Eén gedachte uit de voorbije corona-maanden zal ons altijd bijblijven: in onze basisschool willen alle kinderen en het hele team liefst SAMEN bezig zijn. Alleen zijn -elk in zijn kot- is niet fijn. Dat hebben we ervaren. Daarom genieten we dit jaar een tikkeltje extra van alles wat we doen in onze school, in onze klas.
We willen samen dromen, ontdekken, leren, spelen, luisteren, zingen, fantaseren,… en nog heel veel meer. Neem binnenkort zeker eens een kijkje in onze inkom. Daar zie je beelden van elke klas.
Noor, Renee, Karo, Lily, Marieke en Anse vertelden het tijdens de verrekijker: ‘Samen is het zoveel leuker’. Hun toneeltje was meteen het begin van een leuke doorschuifnamiddag in de klassen van de lagere school.
De kinderen van het vijfde leerjaar zorgden traditiegetrouw voor hét perfecte themadansje. Er zit pit in! Zo hebben we het graag, want ook dansen, doen we liefst SAMEN.

Kennismakingsmoment in de nieuwe klas van uw kind: maandag 30 augustus tussen 17 en 19 uur

Woensdag 1 september, 8u.30: start schooljaar.

Dinsdag 7 september, 19 uur: infoavond kleuter Zandstraat en Lenteweelde

Dinsdag 21 september, 19u.45: ouderraad voor ouders Zandstraat en Lenteweelde. In refter Zandstraat. Bereikbaar via Gistelse Steenweg 146A

Woensdag 22 september: infovoormiddag in eerste leerjaar