Van harte welkom

Wij zijn er alvast klaar voor. En we zien ernaar uit om jullie vanaf dinsdag 1 september te verwelkomen op ons schoolterrein. Met extra veiligheidsmaatregelen om het voor iedereen veilig en gezond te houden. We starten in de zogenaamde code geel. We blijven dus waakzaam, maar doen er alles aan om het schooljaar voor de kinderen zo normaal als mogelijk te laten verlopen. De coronacrisis maakte scherp duidelijk dat de kinderen het samen-zijn met anderen er gemist hebben. En daar zetten we dit schooljaar dan ook volop op in: We doen het ... SAMEN!

Aan alle kinderen, mama's en papa's: een gezond, veilig en boeiend schooljaar!

Maandag 6 september: opstart van de naschoolse sportactiviteiten

Dinsdag 7 september, 19 uur: infoavond kleuter Zandstraat en Lenteweelde

Dinsdag 21 september, 19u.45: ouderraad voor ouders Zandstraat en Lenteweelde. In refter Zandstraat. Bereikbaar via Gistelse Steenweg 146A

Woensdag 22 september: infovoormiddag in eerste leerjaar

Op vrijdag 1 oktober (pedagogische studiedag voor de leerkrachten) en maandag 4 oktober (vrije dag) is er geen school.