Van harte welkom

Wij zijn er alvast klaar voor. En we zien ernaar uit om jullie vanaf dinsdag 1 september te verwelkomen op ons schoolterrein. Met extra veiligheidsmaatregelen om het voor iedereen veilig en gezond te houden. We starten in de zogenaamde code geel. We blijven dus waakzaam, maar doen er alles aan om het schooljaar voor de kinderen zo normaal als mogelijk te laten verlopen. De coronacrisis maakte scherp duidelijk dat de kinderen het samen-zijn met anderen er gemist hebben. En daar zetten we dit schooljaar dan ook volop op in: We doen het ... SAMEN!

Aan alle kinderen, mama's en papa's: een gezond, veilig en boeiend schooljaar!

Woensdag 5 mei: infovoormiddag voor ouders derde kleuter Zandstraat en Lenteweelde rond overgang naar eerste leerjaar gaat niet door (omwille van de coronamaatregelen)

Dinsdag 11 mei: kom- en kijkvoormiddag voor instappende peutertjes in de Zandstraat en in Lenteweelde (onder voorbehoud coronamaatregelen)

Er is geen school op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 mei (pedagogische studiedag voor leerkrachten en verlengd Hemelvaartweekend)

Er is geen school op maandag 24 mei (Tweede Pinksteren) en dinsdag 25 mei (lesvrije dag)