Van harte welkom

Wij zijn er alvast klaar voor. En we zien ernaar uit om jullie vanaf dinsdag 1 september te verwelkomen op ons schoolterrein. Met extra veiligheidsmaatregelen om het voor iedereen veilig en gezond te houden. We starten in de zogenaamde code geel. We blijven dus waakzaam, maar doen er alles aan om het schooljaar voor de kinderen zo normaal als mogelijk te laten verlopen. De coronacrisis maakte scherp duidelijk dat de kinderen het samen-zijn met anderen er gemist hebben. En daar zetten we dit schooljaar dan ook volop op in: We doen het ... SAMEN!

Aan alle kinderen, mama's en papa's: een gezond, veilig en boeiend schooljaar!

Donderdagnamiddag 2 december: de sint bezoekt Lentweelde en de Zandstraat (volledig in openlucht en per klas)

Dinsdag 21 december: om 9 uur kom- en kijkmomentje in de Zandstraat en om 10u.30 in Lenteweelde

Donderdag 23 december: sponsorloop in de Zandstraat ten voordele van Huizen van Vrede

Woensdag 24 december: de vakantie start 's middags. Kakelbont organiseert opvang in de namiddag