Van harte welkom

Wij zijn er alvast klaar voor. En we zien ernaar uit om jullie vanaf dinsdag 1 september te verwelkomen op ons schoolterrein. Met extra veiligheidsmaatregelen om het voor iedereen veilig en gezond te houden. We starten in de zogenaamde code geel. We blijven dus waakzaam, maar doen er alles aan om het schooljaar voor de kinderen zo normaal als mogelijk te laten verlopen. De coronacrisis maakte scherp duidelijk dat de kinderen het samen-zijn met anderen er gemist hebben. En daar zetten we dit schooljaar dan ook volop op in: We doen het ... SAMEN!

Aan alle kinderen, mama's en papa's: een gezond, veilig en boeiend schooljaar!

Vrijdag 12 februari: Dikke Truiendag. Extra pull aan!

Vrijdag 12 februari: groeirapport voor de lagere school

Krokusvakantie van 15 tot 19 februari 2021

Woensdag 10 maart: wij staan samen even stil bij het overlijden van juf Kathelijne precies één jaar geleden

Dinsdag 30 maart: selectief oudercontact lagere school