Van harte welkom

Wij zijn er alvast klaar voor. En we zien ernaar uit om jullie vanaf dinsdag 1 september te verwelkomen op ons schoolterrein. Met extra veiligheidsmaatregelen om het voor iedereen veilig en gezond te houden. We starten in de zogenaamde code geel. We blijven dus waakzaam, maar doen er alles aan om het schooljaar voor de kinderen zo normaal als mogelijk te laten verlopen. De coronacrisis maakte scherp duidelijk dat de kinderen het samen-zijn met anderen er gemist hebben. En daar zetten we dit schooljaar dan ook volop op in: We doen het ... SAMEN!

Aan alle kinderen, mama's en papa's: een gezond, veilig en boeiend schooljaar!

Maandag 19 oktober: start van onze verkeersweek

Dinsdag 27 oktober, van 9 tot 10 in de Zandstraat en van 10u.30 tot 11u.30 in Lenteweelde: kom- en kijkmomentje voor de nieuwe instappertjes na de herfstvakantie.

Vrijdag 30 oktober: startactie op school rond het dragen van fluo in het verkeer

Herfstvakantie van maandag 2 tot en met vrijdag 6 november

Dinsdag 10 november: klasfoto + nemen van individuele foto's