Van harte welkom

Wij zijn er alvast klaar voor. En we zien ernaar uit om jullie vanaf dinsdag 1 september te verwelkomen op ons schoolterrein. Met extra veiligheidsmaatregelen om het voor iedereen veilig en gezond te houden. We starten in de zogenaamde code geel. We blijven dus waakzaam, maar doen er alles aan om het schooljaar voor de kinderen zo normaal als mogelijk te laten verlopen. De coronacrisis maakte scherp duidelijk dat de kinderen het samen-zijn met anderen er gemist hebben. En daar zetten we dit schooljaar dan ook volop op in: We doen het ... SAMEN!

Aan alle kinderen, mama's en papa's: een gezond, veilig en boeiend schooljaar!

Donderdag 24 juni: oudercontact lager en afscheid zesde leerjaar

Vrijdag 24 juni grote sprong K3 Zandstraat en dinsdag 29 juni grote sprong K3 Lenteweelde

Dinsdag 29 juni: gezamenlijke picknick met kleuter en lager

Dinsdagavond 29 juni: start zomervakantie. Kakelbont start vanaf woensdag 30 juni met de vakantieopvang