Van harte welkom

Wij zijn er alvast klaar voor. En we zien ernaar uit om jullie vanaf dinsdag 1 september te verwelkomen op ons schoolterrein. Met extra veiligheidsmaatregelen om het voor iedereen veilig en gezond te houden. We starten in de zogenaamde code geel. We blijven dus waakzaam, maar doen er alles aan om het schooljaar voor de kinderen zo normaal als mogelijk te laten verlopen. De coronacrisis maakte scherp duidelijk dat de kinderen het samen-zijn met anderen er gemist hebben. En daar zetten we dit schooljaar dan ook volop op in: We doen het ... SAMEN!

Aan alle kinderen, mama's en papa's: een gezond, veilig en boeiend schooljaar!

Donderdag 10 december: digitaal oudercontact K3. Andere kleuterklassen volgen in januari of februari

Dinsdag 15 december, 17u.15: kom- en kijkdag voor instappende peutertjes (na de kerstvakantie) of belangstellende nieuwe ouders

Donderdag 17 december: rapporten + oudercontact (digitaal)  in de lagere school

Kerstvakantie van 21 december tot en met zondag 3 januari