Delen kan schelen

De ‘veertigdagentijd’ is begonnen. Tijd om samen met de kinderen de campagne van Broederlijk Delen 2020 te ontdekken.

Centraal staat het verhaal van Ndeye uit Senegal. Zij vertelt een ‘deelverhaal’ uit haar omgeving. Het doet ons in België nadenken over wat wij hier en nu met anderen kunnen delen. Want delen maakt sterker. De verwerking van het project van spoor ZeS stuurt ons in onze zoektocht om dit te realiseren.

De kinderen van L6 organiseren hun koffiestop, alle klassen van de lagere school houden een solidariteitsontbijt en het verrekijkerspel wordt heel zeker iets om naar uit te kijken.

Zo wordt ‘delen’ misschien ‘vanzelfsprekend’.

Kom- en kijkmomentje voor instappende peutertjes afdeling Zandstraat op donderdag 27 augustus om 17u.30

Start nieuw schooljaar: dinsdag 1 september om 8u.30

Dinsdag 8 september, 19 uur: infoavond ouders lager

Maandag 14 september, 19 uur: infoavond kleuter

Dinsdag 22 september 19u.45: eerste ouderraad voor Zandstraat en Lenteweelde. Ingang via poort Gistelse Steenweg 146A.