Wij staan paraat voor het klimaat

Na onze Dikke Truiendag zijn we er helemaal klaar voor. Duurzaam leven en leren, daar zetten we het hele schooljaar op in. En dat begint thuis, op school, in de sportclub of jeugdbeweging. En het hoeft helemaal niet zo spectaculair te zijn. Verspil geen onnodig papier in de toiletten, lichten uit als niemand meer in je klas of kamer is en tijdens het tanden poetsen hoeft de kraan echt niet te blijven lopen. Het zijn kleine dingen. In ons huis vind je tal van tips. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst.

Op dinsdag 2 juni start de kleuterschool weer op en op maandag 8 juni de lagere school

Zaterdag 13 juni: geleide rondleiding (na voorinschrijving) in Zandstraat en Lenteweelde

Dinsdagmiddag 30 juni: einde schooljaar. Er is opvang voorzien in de namiddag

Start nieuw schooljaar: dinsdag 1 september om 8u.30