Wij staan paraat voor het klimaat

Na onze Dikke Truiendag zijn we er helemaal klaar voor. Duurzaam leven en leren, daar zetten we het hele schooljaar op in. En dat begint thuis, op school, in de sportclub of jeugdbeweging. En het hoeft helemaal niet zo spectaculair te zijn. Verspil geen onnodig papier in de toiletten, lichten uit als niemand meer in je klas of kamer is en tijdens het tanden poetsen hoeft de kraan echt niet te blijven lopen. Het zijn kleine dingen. In ons huis vind je tal van tips. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst.

Kom- en kijkmomentje voor instappende peutertjes afdeling Zandstraat op donderdag 27 augustus om 17u.30

Start nieuw schooljaar: dinsdag 1 september om 8u.30

Dinsdag 8 september, 19 uur: infoavond ouders lager

Maandag 14 september, 19 uur: infoavond kleuter

Dinsdag 22 september 19u.45: eerste ouderraad voor Zandstraat en Lenteweelde. Ingang via poort Gistelse Steenweg 146A.