En nu ... actie!

In het STEM-onderwijs draait alles rond het onderzoekend leren. Hoe komt het toch dat die bekers aan de ballon blijven kleven zonder lijm te gebruiken? ’t Ja, laat het ons dan maar zelf eens uitproberen. Aan de hand van spelletjes, bouwen, …. leren kinderen proefondervindelijk problemen aanpakken en oplossen. Op een creatieve en speelse manier. Door ‘try and error’ proberen we hun denkvermogen verder te ontwikkelen. En – wie weet – is dat voor sommige kinderen het begin van een mooi verhaal….?

Op dinsdag 2 juni start de kleuterschool weer op en op maandag 8 juni de lagere school

Zaterdag 13 juni: geleide rondleiding (na voorinschrijving) in Zandstraat en Lenteweelde

Dinsdagmiddag 30 juni: einde schooljaar. Er is opvang voorzien in de namiddag

Start nieuw schooljaar: dinsdag 1 september om 8u.30