En nu ... actie!

In het STEM-onderwijs draait alles rond het onderzoekend leren. Hoe komt het toch dat die bekers aan de ballon blijven kleven zonder lijm te gebruiken? ’t Ja, laat het ons dan maar zelf eens uitproberen. Aan de hand van spelletjes, bouwen, …. leren kinderen proefondervindelijk problemen aanpakken en oplossen. Op een creatieve en speelse manier. Door ‘try and error’ proberen we hun denkvermogen verder te ontwikkelen. En – wie weet – is dat voor sommige kinderen het begin van een mooi verhaal….?

Kom- en kijkmomentje voor instappende peutertjes afdeling Zandstraat op donderdag 27 augustus om 17u.30

Start nieuw schooljaar: dinsdag 1 september om 8u.30

Dinsdag 8 september, 19 uur: infoavond ouders lager

Maandag 14 september, 19 uur: infoavond kleuter

Dinsdag 22 september 19u.45: eerste ouderraad voor Zandstraat en Lenteweelde. Ingang via poort Gistelse Steenweg 146A.