En nu ... actie!

In het STEM-onderwijs draait alles rond het onderzoekend leren. Hoe komt het toch dat die bekers aan de ballon blijven kleven zonder lijm te gebruiken? ’t Ja, laat het ons dan maar zelf eens uitproberen. Aan de hand van spelletjes, bouwen, …. leren kinderen proefondervindelijk problemen aanpakken en oplossen. Op een creatieve en speelse manier. Door ‘try and error’ proberen we hun denkvermogen verder te ontwikkelen. En – wie weet – is dat voor sommige kinderen het begin van een mooi verhaal….?

DE SCHOOL IS DICHT - ENKEL OPVANG TOT EN MET PAASVAKANTIE

GEDURENDE DE PAASVAKANTIE VINDT OP OPVANG GRATIS PLAATS IN KAKELBONT ZANDSTRAAT

Opendeurdag op zaterdag 25 april verplaatst naar zaterdagochtend 13 juni, van 9u.30 tot 12 uur in Lenteweelde en afdeling Zandstraat.

Vrijdag 1 mei: feest van de arbeid (vrije dag)

Maandag 5 mei worden de klasfoto's genomen in Lenteweelde en de Zandstraat