En nu ... actie!

In het STEM-onderwijs draait alles rond het onderzoekend leren. Hoe komt het toch dat die bekers aan de ballon blijven kleven zonder lijm te gebruiken? ’t Ja, laat het ons dan maar zelf eens uitproberen. Aan de hand van spelletjes, bouwen, …. leren kinderen proefondervindelijk problemen aanpakken en oplossen. Op een creatieve en speelse manier. Door ‘try and error’ proberen we hun denkvermogen verder te ontwikkelen. En – wie weet – is dat voor sommige kinderen het begin van een mooi verhaal….?

Dinsdag 18 februari: kom- en kijkvoormiddag voor nieuwe peutertjes in de Zandstraat en in Lenteweelde

De krokusvakantie loopt van maandag 24 februari tot en met zondag 1 maart

Vrijdag 6 maart, 15 uur: koffiestop in afdeling Zandstraat

Dinsdag 10 maart: senseomomentje vanaf 8u.15 in Lenteweelde

Dinsdagochtend 10 maart: solidariteitsontbijt in de lagere school. Na de middag: verrassende spelactiviteit