Verkeersambassadeurs!

Onze vijfdeklassers mogen zich voortaan verkeersambassadeurs noemen. Zij kregen daarvoor een fluohesje cadeau van de burgemeester. In ruil zullen zij steeds het goede voorbeeld geven op weg van en naar school. Veilig naar school, daar gaan we weer voor. In de week voor de herfstvakantie staat een heuse verkeersweek geprogrammeerd met onder meer een fietscontrole. Na de vakantie belonen we iedereen die goed gezien naar school komt. Samen maken we het veilig!

Kom- en kijkmomentje voor instappende peutertjes afdeling Zandstraat op donderdag 27 augustus om 17u.30

Start nieuw schooljaar: dinsdag 1 september om 8u.30

Dinsdag 8 september, 19 uur: infoavond ouders lager

Maandag 14 september, 19 uur: infoavond kleuter

Dinsdag 22 september 19u.45: eerste ouderraad voor Zandstraat en Lenteweelde. Ingang via poort Gistelse Steenweg 146A.