Speel je mee?

SPELEN vormt de rode draad doorheen ons schooljaar. We besteden dan ook bijzondere aandacht aan samen-spelen en spelend leren. Of om het met Einstein te zeggen: spelen is de hoogste vorm van onderzoek.

Een vliegertje in elke klas zorgt ervoor dat we ons schoolthema niet uit het oog verliezen. Iedereen kan meegenieten van onze ontdekkingstocht via de inkomhal, via deze website of via onze facebookpagina. En natuurlijk ook via de verhalen van uw kind.

Wij hebben er alvast veel zin in! Samen spelen is en blijft mega-leuk!

Kom- en kijkmomentje voor instappende peutertjes afdeling Zandstraat op donderdag 27 augustus om 17u.30

Start nieuw schooljaar: dinsdag 1 september om 8u.30

Dinsdag 8 september, 19 uur: infoavond ouders lager

Maandag 14 september, 19 uur: infoavond kleuter

Dinsdag 22 september 19u.45: eerste ouderraad voor Zandstraat en Lenteweelde. Ingang via poort Gistelse Steenweg 146A.