Speel je mee?

SPELEN vormt de rode draad doorheen ons schooljaar. We besteden dan ook bijzondere aandacht aan samen-spelen en spelend leren. Of om het met Einstein te zeggen: spelen is de hoogste vorm van onderzoek.

Een vliegertje in elke klas zorgt ervoor dat we ons schoolthema niet uit het oog verliezen. Iedereen kan meegenieten van onze ontdekkingstocht via de inkomhal, via deze website of via onze facebookpagina. En natuurlijk ook via de verhalen van uw kind.

Wij hebben er alvast veel zin in! Samen spelen is en blijft mega-leuk!

Op dinsdag 2 juni start de kleuterschool weer op en op maandag 8 juni de lagere school

Zaterdag 13 juni: geleide rondleiding (na voorinschrijving) in Zandstraat en Lenteweelde

Dinsdagmiddag 30 juni: einde schooljaar. Er is opvang voorzien in de namiddag

Start nieuw schooljaar: dinsdag 1 september om 8u.30