'Que huevos'

De ‘veertigdagentijd’ is bezig. We proberen samen met de kinderen heel concreet na te denken over onze manier van leven; hier en nu. We gluren even binnen bij het gezin van Sharon uit Guatemala. Via het verhaal van Sharon realiseren we ons dat er op onze wereldbol nog heel wat ‘deel-werk’ te doen is. Ook voor ons.

Die ‘kunst van het delen’ willen we zelf ervaren en concreet maken. We organiseren een koffiestop, we werken rond het verhaal ‘Que huevos’, we doen mee met het solidariteitsontbijt, we spelen het verrekijkerspel, we spelen en delen in de stille ruimte,…

De ‘kunst van het delen’ willen we hiermee écht promoten!

Dinsdag 25 juni: oudercontact lager (vanaf 15u.15) en afscheid zesdeklassers om 19 uur

Donderdag 27 juni: afsluiter schooljaar voor alle kinderen

Vrijdag 28 juni: laatste schooldag. De school sluit 's middags, maar Kakelbont organiseert wel nog opvang tot 's avonds.

Het schoolsecretariaat is open op maandag 1 en dinsdag 2 juli. Daarna sluiting tot en met zondag 18 augustus

Donderdag 29 augustus, van 17 tot 19 uur: kennismakingsmoment in de klas van uw kind