'Que huevos'

De ‘veertigdagentijd’ is bezig. We proberen samen met de kinderen heel concreet na te denken over onze manier van leven; hier en nu. We gluren even binnen bij het gezin van Sharon uit Guatemala. Via het verhaal van Sharon realiseren we ons dat er op onze wereldbol nog heel wat ‘deel-werk’ te doen is. Ook voor ons.

Die ‘kunst van het delen’ willen we zelf ervaren en concreet maken. We organiseren een koffiestop, we werken rond het verhaal ‘Que huevos’, we doen mee met het solidariteitsontbijt, we spelen het verrekijkerspel, we spelen en delen in de stille ruimte,…

De ‘kunst van het delen’ willen we hiermee écht promoten!

Paasvakantie van zaterdag 6 tot en met paasmaandag 22 april

Vrijdag 26 april, 15 uur: mogelijkheid tot inschrijven nieuwe kinderen voor Lenteweelde

Zaterdag 27 april, van 9u.30 tot 12 uur: opendeurdag in Zandstraat en Lenteweelde. Welkom!

Dinsdag 30 april, 19u.45: ouderraad

Geen school op woensdag 1 mei (feest van de arbeid)