120 jaar Zandstraat!

120 jaar geleden - op 26 september 1899 - startten de zusters van Heule met drie klassen lager en een bewaarschool (nu kleuter) langs de Zandstraat in Sint-Andries. De Sint-Baafsmeisjesschool was een feit! Het duurde nog tien jaar voor er ook een jongensschool werd opgericht op Sint-Baafs (langs de Legeweg, waar nu het CLB huist). Samen met de ouderraad en vele gepensioneerde collega's vierden we die mooie verjaardag op onze nieuwjaarsdrink vrijdagavond. We hieven het glas op minstens nog eens 120 jaar fijn onderwijs in onze school!

Dinsdag 25 juni: oudercontact lager (vanaf 15u.15) en afscheid zesdeklassers om 19 uur

Donderdag 27 juni: afsluiter schooljaar voor alle kinderen

Vrijdag 28 juni: laatste schooldag. De school sluit 's middags, maar Kakelbont organiseert wel nog opvang tot 's avonds.

Het schoolsecretariaat is open op maandag 1 en dinsdag 2 juli. Daarna sluiting tot en met zondag 18 augustus

Donderdag 29 augustus, van 17 tot 19 uur: kennismakingsmoment in de klas van uw kind