120 jaar Zandstraat!

120 jaar geleden - op 26 september 1899 - startten de zusters van Heule met drie klassen lager en een bewaarschool (nu kleuter) langs de Zandstraat in Sint-Andries. De Sint-Baafsmeisjesschool was een feit! Het duurde nog tien jaar voor er ook een jongensschool werd opgericht op Sint-Baafs (langs de Legeweg, waar nu het CLB huist). Samen met de ouderraad en vele gepensioneerde collega's vierden we die mooie verjaardag op onze nieuwjaarsdrink vrijdagavond. We hieven het glas op minstens nog eens 120 jaar fijn onderwijs in onze school!

Paasvakantie van zaterdag 6 tot en met paasmaandag 22 april

Vrijdag 26 april, 15 uur: mogelijkheid tot inschrijven nieuwe kinderen voor Lenteweelde

Zaterdag 27 april, van 9u.30 tot 12 uur: opendeurdag in Zandstraat en Lenteweelde. Welkom!

Dinsdag 30 april, 19u.45: ouderraad

Geen school op woensdag 1 mei (feest van de arbeid)