Delen kan schelen

De ‘veertigdagentijd’ is begonnen. Tijd om samen met de kinderen de campagne van Broederlijk Delen 2020 te ontdekken.

Centraal staat het verhaal van Ndeye uit Senegal. Zij vertelt een ‘deelverhaal’ uit haar omgeving. Het doet ons in België nadenken over wat wij hier en nu met anderen kunnen delen. Want delen maakt sterker. De verwerking van het project van spoor ZeS stuurt ons in onze zoektocht om dit te realiseren.

De kinderen van L6 organiseren hun koffiestop, alle klassen van de lagere school houden een solidariteitsontbijt en het verrekijkerspel wordt heel zeker iets om naar uit te kijken.

Zo wordt ‘delen’ misschien ‘vanzelfsprekend’.

DE SCHOOL IS DICHT - ENKEL OPVANG TOT EN MET PAASVAKANTIE

GEDURENDE DE PAASVAKANTIE VINDT OP OPVANG GRATIS PLAATS IN KAKELBONT ZANDSTRAAT

Opendeurdag op zaterdag 25 april verplaatst naar zaterdagochtend 13 juni, van 9u.30 tot 12 uur in Lenteweelde en afdeling Zandstraat.

Vrijdag 1 mei: feest van de arbeid (vrije dag)

Maandag 5 mei worden de klasfoto's genomen in Lenteweelde en de Zandstraat