Chromebooks voor vijf en zes

Het schooljaar komt stilaan op kruissnelheid en dat is dus werken geblazen! Op vraag en met steun van onze minister kregen alle leerlingen van vijfde en zesde leerjaar een chromebook toegewezen. Gratis en voor niets. Binnenkort kunnen kinderen uit de derde graad naschoolse typlessen volgen. Ook in de andere leerjaren zetten we volop in op verdere digitalisering (chromebooks, iPads, digiborden, …)

Maandag 6 september: opstart van de naschoolse sportactiviteiten

Dinsdag 7 september, 19 uur: infoavond kleuter Zandstraat en Lenteweelde

Dinsdag 21 september, 19u.45: ouderraad voor ouders Zandstraat en Lenteweelde. In refter Zandstraat. Bereikbaar via Gistelse Steenweg 146A

Woensdag 22 september: infovoormiddag in eerste leerjaar

Op vrijdag 1 oktober (pedagogische studiedag voor de leerkrachten) en maandag 4 oktober (vrije dag) is er geen school.