En nu ... actie!

In het STEM-onderwijs draait alles rond het onderzoekend leren. Hoe komt het toch dat die bekers aan de ballon blijven kleven zonder lijm te gebruiken? ’t Ja, laat het ons dan maar zelf eens uitproberen. Aan de hand van spelletjes, bouwen, …. leren kinderen proefondervindelijk problemen aanpakken en oplossen. Op een creatieve en speelse manier. Door ‘try and error’ proberen we hun denkvermogen verder te ontwikkelen. En – wie weet – is dat voor sommige kinderen het begin van een mooi verhaal….?

Vrijdag 31 januari: vrije dag

Zaterdag 8 februari in het parochiaal centrum Sint-Baafs: fuif georganiseerd door de ouderraad

Dinsdag 18 februari: kom- en kijkvoormiddag voor nieuwe peutertjes in de Zandstraat en in Lenteweelde

De krokusvakantie loopt van maandag 24 februari tot en met zondag 1 maart

Vrijdag 6 maart, 15 uur: koffiestop in afdeling Zandstraat