Het einde van het schooljaar komt in zicht…… en een prettige vakantie!

Het was me het jaartje wel . Corona maakt(e) het ons niet gemakkelijk, maar het virus kreeg ons ook niet klein (stoer als we zijn J). Hieronder het aangepast programma voor de komende weken en maanden:

• In de lagere klassen organiseren we geen extra toetsenweek, maar worden de kinderen permanent geëvalueerd. Dit vertaalt zich in een groeirapport, dat u op donderdag 25 juni in de mailbox vindt.
  • De oudercontacten verlopen digitaal: in de week van 22 juni voor de kleuterafdeling en op donderdag 25 juni voor de lagere school. De uitnodiging ontvangt u via de klasleerkracht.
  • Op maandag 29 juni sluiten we met de kinderen het schooljaar af. Coronaproof en veilig….
  • Op dinsdagmiddag 30 juni eindigen de lessen. Kakelbont organiseert die namiddag wel nog opvang op school.
  • Tijdens de vakantie is het secretariaat van de school open voor vragen en inschrijvingen en dat op woensdagvoormiddag 1 juli, donderdag 2 juli en opnieuw vanaf dinsdag 18 augustus. We zijn dan elke weekdag bereikbaar van 9 tot 12 en van 14 tot 17 uur (ook op woensdagnamiddag) en op zaterdag 29 augustus van 9 tot 12 uur. U kunt natuurlijk ook steeds een afspraak maken: 050-31.63.22 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Er is geen kennismakingsmoment gepland eind augustus (omwille van de coronamaatregelen). Het schooljaar start op dinsdag 1 september om 8u.30. Dat kan hopelijk normaal en zonder extra maatregelen.
  • We geven wat meer toelichting over onze klaswerking in september:
    • Dinsdag 8 september om 19 uur voor lager
    • Maandag 14 september om 19 uur voor kleuter
    • Woensdagvoormiddag 23 september om 8u.30 voor eerste leerjaar

Kom- en kijkmomentje voor instappende peutertjes afdeling Zandstraat op donderdag 27 augustus om 17u.30

Start nieuw schooljaar: dinsdag 1 september om 8u.30

Dinsdag 8 september, 19 uur: infoavond ouders lager

Maandag 14 september, 19 uur: infoavond kleuter

Dinsdag 22 september 19u.45: eerste ouderraad voor Zandstraat en Lenteweelde. Ingang via poort Gistelse Steenweg 146A.